Lista över företagsmäklare

http://www.sffab.se/
Svensk FöretagsFörmedling är ledande i Sverige på företagsöverlåtelser och finns på orter i hela landet.

http://www.nmk.se/
NMK Företagsmäklare har funnits i Stockholm sedan 1989 och de är specialister på överlåtelse av små och medelstora företag. Kontor finns även i Helsingborg.

http://www.nexxt.se/
Nexxt Företagsmäklare är en företagsförmedling som värderar och förmedlar små- till medelstora företag. Nexxt verkar främst i Stockholm och södra Sverige.

http://lania.se/
Länia Företagsförmedling har funnits i över 20 år och erbjuder kvalificerade tjänster i samband med köp och försäljning av företag. Med sina 25 kontor runt om i Sverige täcker de hela landet.

http://www.exitpartner.se/

Exitpartner AB är ett partnerägt bolag som erbjuder mäklartjänster och rådgivning vid ägarskiften. De finns från Malmö i söder till Umeå i norr.

http://www.hrfformedling.se/
Sveriges ledande företagsmäklare med fokus på hotell och restaurang. Finns på orter över hela Sverige, från Malmö till Umeå.

http://www.affarspartner.com/
Affärspartner är Stockholms ledande mäklarbyrå vid förmedling av affärsrörelser och lokaler

http://foretagsmaklaren.se/
Företagsmäklaren FM AB har över 35 år i branchen och erbjuder konsulttjänster vid företagsöverlåtelser, försäljning och köp av företag. Med säte i Stockholm verkar de både inom Sverige och ute i Europa, främst England och Tyskland.

http://affarskonsulten.se/
Affärskonsulten Företagsförmedling i Stockholm har över 25 års samlad erfarenhet som specialister på förmedling/värdering och överlåtelser av företag inom hotell- och restaurangbranschen.

http://www.imaklare.se/
iMäklare Företagsförmedling & Företagsmäklare verkar för närvarande i Stockholm med omnejd och inriktar sig på små och medelstora företag inom restaurang-, hotell- och handelsbranschen. Förutom svenska talar de även engelska, syrianska, arabiska och turkiska.

http://www.ibaa.se/
IBAA / Mäklarkonsults arbetar sedan 12 år tillbaka i Stockholm med rådgivning, värdering och sammanslagningar av lokaler och kommersiella fastigheter.

http://www.smforetag.se/
SM Företagsförmedling utgår från Södertälje och förmedlar bland annat restaurang, hotell, gatukök, caféer, spelbutiker och dagligvaruhandel.

http://www.tre-maeklare.se/
Tre Mäklare AB är ett fastighetsmäklarföretag i Stockholm som varit verksamma sedan 1972 och specialiserat sig på små och medelstora företag, fastigheter samt lokaler.